Nemme og hurtige hverdagskrøller med min nye styler fra HH simonsen

Why be dry? – ny hårserie fra HH simonsen

Produkterne er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

HH simonsen er helt klart et af mine yndlings brands og jeg har efterhånden testet en god del af deres produkter her på bloggen. Det er virkelig sjældent at jeg ikke har været tilfreds, så da jeg fandt ud af at de lancerede 6 nye hårserier som alle indeholder shampoo, conditioner og hårkur, blev jeg selvfølgelig super nysgerrig på at prøve dem! Ligesom deres nye hårbørster, bliver de forskellige shampoo-serier solgt i udvalgte frisør saloner landet over.

De 6 serier er cleansing, moisture, repair, volume, color og anti-yellow og ud af de 6 er den der matcher mit hår og behov helt sikkert moisture serien, så den har jeg testet det sidste stykke tid.

Moisture serien er lavet til folk som mig, med naturligt krøllet hår, der har tendens til at blive tørt og kruset. Det er noget jeg selv kæmper meget med, men jeg synes også godt at det kan være svært at finde en god fugtgivende shampoo som ikke tynger mit hår så meget at det bliver fladt og næsten fedtet at se på efter kort tid.

Det er også en af grundene til at jeg rotere meget rundt i især hvilken shampoo jeg bruger, da jeg føler at mit hår ”vender sig” til de forskellige, som jeg ellers er glad for og jeg derfor ikke længere for det fulde udbytte af dem. Men mit hår trænger som sagt altid til ekstra fugt, så det er jo bare sådan at det er.

Jeg har testet produkter fra HH simonsen på lidt forskellige måder for at finde ud af hvad jeg synes om dem hver især. Jeg har prøvet alle produkter hver for sig og jeg har prøvet dem sammen for at finde ud af hvad der fungere bedst.

Ud af de 3 er shampooen faktisk mit favorit, da jeg føler at den renser mit hår rigtig fint uden at trække den naturlige fugt ud af mit hår. Mit hår bliver luftigt og let, men der er stadig noget kontrol over mit krus, som er det jeg synes er allersværst at slippe af med.

Conditioner er okay, men ikke en ny favorit. Den giver mig simpelthen ikke nok synes jeg, men til hver dags brug og på de dage hvor jeg kun skyller mit hår, er den fin. Det er egentlig sjældent at jeg føler at conditioner er nok for mit hår, så det er altså ikke kun med den her fra HH simonsen at jeg har det problem.

Hårkuren er jeg ligesom shampooen, helt vild med. De giver mit hår så meget glans og fugt, men uden at tynge mit hår alt for meget ned. Jeg bruger den hver gang jeg har vasket mit hår, da jeg synes at det er nødvendigt for at holde mine krøller under kontrol. Og så elsker jeg virkelig at den kommer i en tube i stedet for f.eks en krukke som man skal have fingerne ned i. Det er en lille ting, men virkelig noget jeg sætter pris på når jeg står og skal bruge den i badet.

Hvilken shampoo-serie bruger I? og hvorfor er det jeres favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og hurtige hverdagskrøller med min nye styler fra HH simonsen