Ferie forberedelser og en ny bikini fra Hunkemøller

Typen der spontant køber en sofa

outfit-detajle-sommer

Ja.. Altså. En ny sofa kan man vel altid bruge? Vi har faktisk kun haft vores nuværende i godt og vel et år, så det er ikke fordi at den er slidt eller noget overhovedet. Men jeg kan godt lide fornyelse og så var det at jeg kom til at gå i genbrug med min mor. Jeg prøver ellers at lade være. Jeg kommer altid hjem med et eller andet som jeg egentlig ikke har brug for. Som f.eks en ny sofa. Så nu har vi to. Og det er vores lejlighed altså ikke helt stor nok til, skulle jeg hilse og sige.

Jeg er en implus shopper, det kan vi vidst godt slå fast.

Ikke nok med at pladsen er lidt trang, så var den også lidt af et helvede at få ind i lejligheden fordi den er udstyret med lidt flere ben end den gennemsnitlige sofa og derfor ikke kunne komme ind af døren, som er ret smal. Det tog rimelig lang tid for de 3 hoveder at regne ud. Til sidst lykkedes det, men jeg overbeviser nok ikke nogen om at den skal skiftes ud lige foreløbig..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie forberedelser og en ny bikini fra Hunkemøller