Sommer fristelser

Ferie forberedelser og en ny bikini fra Hunkemøller

hunkemoeller-bikini

Produktet er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg er nok lidt en freak at rejse med. Jeg kan godt lide at være meget forberedt så derfor begynder jeg altid i god tid med at skrive lister og undersøge. To-do, to-buy, to-see, to-eat.. Alt det der. Jeg skulle helst ikke gå glip af noget, jo. Og nu er der kun lidt over en måned til at vi tager afsted til Italien, så jeg er selvfølgelig allerede begyndt. Første punkt er altid min to-buy liste, som i år blandt andet har indeholdt nye sandaler, solcreme til ansigtet, en ny bikini og solbriller!

Bikinien har netop fået et flueben – denne smukke sag fra Hunkemøller har nemlig fundet vej hjem til mig. Jeg har en tendens til altid at vælge den sikre, sorte bikini så det er ret rart med lidt afveksling. Jeg elsker virkelig det her tropiske print og jeg tror at den vil gøre sig godt på de italienske strande. Derudover synes jeg at det er så dejligt at stropperne kan tages af og den stadig sidder super godt. Hvis der er noget jeg hader så er det solmærker på brystet og det slipper man for med en stropløs bikini overdel.

Har I fundet dette års bikini? Eller genbruger i sidste års model?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer fristelser