Julerabatter hos Miinto og et nyt køb

Cream heat spray fra Maria Nila og en giveaway

maria-nila-cream-heat-spray-billigvoks

Konkurrencen er sponsoreret af Billigvoks, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Det er ikke fordi bloggen har væltet sig i giveaways hen over december måned, men nu er det altså blevet den 18. december, 4. advent og sidste advent, så hvis jeg skal nå at afholde en lille jule give-away er det vidst ved at være sidste udkald.

Så her er den, decembers første og eneste give-away! Præmien ser I ovenfor – Cream Heat sprayen fra Maria Nila. Jeg har selv haft glæden af at teste produktet det meste af december og jeg har været meget glad for den. Jeg er altid blevet fortalt at et af de absolut vigtigste produkter til håret er en beskyttende varme spray, hvis man som jeg ynder at bruge både glattejern, føntørre og krøllejern fra tid til anden. Alligevel har det altid været et af de produkter jeg let og elegant har sprunget over i min styling rutine og det er jo dumt. Især når man allerede går rundt med nogle temmelig slidte spidser og gerne vil have et sundere hår.

Så nu har jeg for alvor taget tyren ved hornene og besluttet at det skal være slut med at sløse med varmesprayen for at spare 5 minutter om morgenen. Indtil videre går det godt, heat sprayen fra Maria Nila er virkelig nem at bruge og selvom jeg ikke direkte kan se en forskel på mit hår – endnu – så har jeg alligevel lidt bedre samvittighed hver gang jeg bruger den.

Og nu har I altså muligheden for at vinde samme gode samvittighed til jeres hår, slidt eller ej så skader det aldrig at beskytte håret! Det eneste I skal gøre for at deltage er at smide en kommentar til indlægget her, så trækker jeg en vinder juleaften, som offentliggøres på facebook. I er selvfølgelig også meget velkomne til at følge bloggen på Bloglovin, Instagram eller Facebook men det er ikke et krav for deltagelse.

God jul, jeg krydser fingre for jer alle sammen!

50 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julerabatter hos Miinto og et nyt køb