Ovale make-up børster fra Technique Pro

Julerabatter hos Miinto og et nyt køb

kahler-vaser-miinto-christmas-sale

Indlægget er sponsoreret i form af gavekort, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg plejer altid at sige til alle at det er forbudt at købe noget som man har skrevet på sin ønskeseddel i december måned, men nogle gange når man har ønsket sig noget længe og samtidig får et godt tilbud, kan det være svært at lade være. Det var cirka hvad der skete med Hammershøi vaserne fra Kähler og således fik jeg hurtigt sendt en besked rundt til den nærmeste familie om at de nu var off the list.

Vaserne er købt på Miinto, som i dag og i morgen frem til midnat, kører et stort Christmas Sale på deres hjemmeside, hvor der er mulighed for at spare op til 60% på udvalgte varer, hvis man stadig mangler et par julegaver eller bare gerne vil forkæle sig selv. Jeg har endnu ikke været inde og tjekke tilbudene ud, men jeg har allerede udset mig et par ting (lamperne fra Superliving og den fine jakke i strudsefjer fra Ella Copenhagen især!!) som jeg håber er med i kampagnen.

Derudover mangler jeg stadig et par julegaver til blandt andet min bedstemor og lillebror som jeg også regner med at få ordnet senere i dag, men julegaven til mig selv er i hvert fald i hus og står nu fint og pynter på mit spisebord sammen med min lille grønne vase fra Juelsminde keramik.

Er I færdige med julegave indkøbene eller mangler I stadig lidt?

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovale make-up børster fra Technique Pro