7 Tips for keeping organized, inspired & motivated

Batman favorites

batman favorites t-shirt poster

Batman er, hvis I ikke kunne gætte det ud fra det her indlæg, min yndlings superhelt. Jeg elsker hele universet, og hvis I ikke allerede har set Gotham, så skulle I gøre jer selv den tjeneste at komme i gang. I kan finde den på Netflix! You’re welcome.

Da jeg arbejdede i H&M fik vi på et tidspunkt en top hjem med batman logo, som jeg virkelig gerne ville have fingerene i. Der var bare et problem – det var en crop top. Det er muligvis den trend i verden jeg ville være mindst tilbøjelig til at hoppe med på. Det ser bare ikke særlig kønt ud når man både har lidt for meget på maven og et par rimelig brede hofter. Min daværende kollega og gode veninde, som havde lagt øre til mit brok omkring crop tops, huskede tilsyneladende min utilfredshed, for under juletræet lå der altså den her Batman t-shirt som jeg selvfølgelig blev meget glad for!

Derudover faldt jeg også for den her plakat fra Desenio, med citatet ”always be yourself, unless you can be Batman, then always be Batman”. Jeg synes den er så sød og sjov. Den er forholdvis lille, 21×30, hvilket gør at den passer perfekt ind på min reol på mit værelse.

Hvilken superhelt er jeres favorit og hvorfor?

2 kommentarer

  • Caroline Stadsbjerg

    Hvor er de fede!
    Jeg har vist ikke en yndlingssuperhelt .. Men jeg elsker alle de kvindelige – girlpower all the way! 😀

    nymaane.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 Tips for keeping organized, inspired & motivated