New in: 100% argan oil from Golden Argan

7 Tips for keeping organized, inspired & motivated

blog tips organisation blogger to do

Skriv det ned

Jeg har altid en notesbog i nærheden. Når jeg sidder ved min computer ligger der en ved siden af, jeg har en i min taske, jeg har sågar en på mit natbord i tilfælde af at jeg vågner med en god idé. Skriv det ned, så er det meget nemmere at holde styr på!

Planlæg!

Jeg har en kalender hvor jeg skriver ned hvilke indlæg der skal udgives på hvilke dage, på den måde sætter jeg en deadline for mig selv og så kan jeg nemmere planlægge fremad. Desuden er planlæg-funktionen til indlæg også ganske nyttig når jeg f.eks ved at jeg ikke får mulighed for at være ved min computer en weekend, kan jeg sørge for at der kommer nye indlæg på bloggen alligevel.

Lav lister

Jeg laver vitterligt lister til alt. Idéer til blog indlæg, to-do lister, billeder der skal tages, indlæg der skal skrives – alt.. Det er en ret vigtig ting for mig for at holde styr på alle mine noter, så derfor laver jeg lister.

Sæt tid af

Med et fuldtidsjob og en kæreste der skal passes kan det godt blive nødvendigt at sætte tid af til at blogge. Når jeg sætter et vis tidspunkt af til at blogge synes jeg også at jeg er langt mere produktiv fordi jeg ikke fokusere på alt muligt andet samtidig. I kan læse mine tips til produktiv blogging her!

Kom ud

Langt størstedelen af al inspiration jeg finder til indlæg får jeg når jeg er ude blandt familie og venner, går på gaden eller ser en film osv. Så selvom der er uendelige muligheder for at finde inspiration på internettet, synes jeg det er skønt at komme lidt væk fra computeren og opleve noget. I kan også læse mit indlæg med tips til hvordan man får idéer til blog posts.

Reseach 

Som nævnt ovenfor er der uanede muligheder for at blive inspireret online. Jeg elsker slev at browse rundt på Pinterest og Instagram for at finde inspiration til blandt andet styling af billeder, nail art eller outifts. En tur ned af min blogroll på Bloglovin er også en sikker vinder – det er sjældent jeg ikke finder et eller andet der inspirere mig og så er der youtube som er fyldt med diverse beauty og fashion vlogs, I kan finde et par af mine anbefalinger her.

Tag flere billeder af gangen

Jeg skriver som sagt lister til hvilke billeder jeg skal have taget og på den måde er det nemt lige at snuppe flere billeder samtidig når tiden er til det. Især om vinteren kan det kræve en del planlægning med lys og så er det altså en fordel at kunne tage en god stak billeder af gangen. På den måde har jeg næsten også altid nogle billeder jeg kan redigere når jeg sidder ved min computer om aftenen og laver indlæg.

 

 

2 kommentarer

  • Caroline Stadsbjerg

    Dejligt simpelt og konkret indlæg – og fint skrevet, nogle gange hjælper det bare at se sådanne ting skrevet ned, selvom det giver sig selv 🙂

    nymaane.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mørk

      Tusind tak, jeg er glad for at du kan li det! Ofte skriver jeg det også bare ned for at minde mig selv på hvad der hjælper mig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: 100% argan oil from Golden Argan