Mythos massage oil & body butter

The perfect red lip for christmas – 3 ways

Røde læber er for mig indbegrebet af jul og derfor er julen også næsten den eneste tid på året hvor jeg rigtig praktisere de postkasserøde læber. Jeg synes der er noget virkelig fint og julet over et helt simpelt look med røde læber og derfor er det selvfølgelig også sådan jeg kommer til at se ud det meste af de næste par dage hvor den står på både juleaften og flere forskellige julefrokoster. Der er mange måder man kan bruge rød på læberne og jeg synes de forskellige muligheder giver nogle ret forskellige looks. I anledning af sæsonen har jeg derfor afprøvet 3 forskellige slags røde læber – glossy, mat og ‘klassisk’..

clinique red lip glossy lipgloss

Den glossy: Clinique – Cupid’s bow

Den glossy udgave er måske den mest diskrete version af de røde læber, men den kræver tilgengæld en del arbejde idet den nemt mister sin glans når man spiser og drikker. Personligt er jeg ret vild med look’et som jeg synes er lidt mere ungt end røde læber normalt er.

 

clinique red lip matte lipstick

Den matte: Clinique – Matte Crimson

Den matte udgave er normalt en jeg går i en lang bue udenom da jeg synes matte læbestifter har en tendens til at omdanne mine læber til saharas ørken og hvem gide kysse en med tørre læber? Det bliver et nej tak herfra. Men jeg meget positiv over cliniques version af den matte læbestift som faktisk føles ganske blød og behagelig på læberne og derudover kræver den nærmest intet arbejde i løbet af aftenen fordi holdbarheden er i top. Jeg synes desværre den fremstår lidt ‘konet’ på billedet her, men jeg var ret vild med look’et i virkeligheden.

 

clinique red lip demi matte pop lipstick

Den klassiske: Clinique – Cherry pop

Den klassiske røde læbestift er helt klart min favorit. Den er hverken for glossy eller mat, og så holder næsten lige så godt på læberne som den matte. Det er en enkel læbestift som ikke stjæler al for meget fokus, men stadig giver et lidt sexet look.

 

Hvad pryder jeres læber hen over julen?

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mythos massage oil & body butter