Four favorites for every occasion

Mythos massage oil & body butter

mythos billigvoks firming massage oil body butter olive cotton2

Så er der endnu en gang nyt på beauty fronten. Den her gang har jeg skiftet bekendtskab med mærket Mythos som billigvoks netop er begyndt at forhandle. Jeg skal være ærlig at sige at jeg aldrig havde hørt om mærket før, så jeg var selvfølgelig ret nysgerrig efter hvad det var for noget.

Det første produkt er en opstrammende massage olie som eftersigende skulle hjælpe godt med appelsinhud. Den indeholder blandt andet rosmarin hvilket man overhovedet ikke er i tvivl om når man dufter til den. Det er lige til den gode siden til min smag vil jeg sige, men selve olien er rigtig lækker at massagere i og den trænger forholdvis nemt ind, hvilket jeg synes er alpha omega for creme og olie til kroppen.

Det andet produkt er en body butter med oliven og bomuld. Den er virkelig fed, men trænger overraskende hurtigt ind, hvilket er et kæmpe plus. Der er simpelthen ikke noget værre end at skulle vente flere timer på at man kan hoppe i tøjet efter at have smurt sig ind i creme og det er heldigvis ikke et problem med den her. Desværre er duften så kraftig at jeg tvivler lidt på at jeg får den brugt. Normalt kan jeg ellers godt lide den meget rene duft af bomuld men her er det nærmest, som at stikke snuden helt ned i vaskepulveret og det er jeg altså ikke fan af. Det er ekstremt ærgerligt når selve cremen faktisk er virkelig lækker og endda drøj i brug.

Produkterne er modtaget til test

mythos billigvoks firming massage oil body butter olive cotton3mythos billigvoks firming massage oil body butter olive cotton1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Four favorites for every occasion