Hårfavoritter fra Maria Nila

Jule giveaway: Vind en limited edition Coco kimono fra Curvy Copenhagen

Jeg har virkelig glædet mig til at dele den her konkurrence med jer. Ikke kun fordi at I selvfølgelig kan vinde en virkelig lækker præmie men også fordi at præmien kommer fra et brand som jeg efterhånden har postet en del med både herinde og på Instagram. Det er nemlig min rigtig gode veninde Sidsel, som er designeren bag og jeg er så stolt af hende og alt hvad hun har opnået siden hun lancerede brandet i midten af 2017. Det er virkelig sejt!

Kimonoen som I har mulighed for at vinde ser I ovenfor. Det er en limited edition kimono fra Curvy Copenhagen, hvilket betyder at den ikke vil være til salg, men kun kan vindes. Derfor skal I selvfølgelig slå til nu, hvis I også gerne vil eje den smukke sag.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at følge bloggen på enten bloglovin, instagram eller facebook og ligge en kommentar til indlægget her så jeg ved at I deltager.

Jeg finder en vinder den 17 december og hvis I gerne vil øge jeres chancer kan I hoppe over på instagram hvor jeg udlodder kimonoen i den korte version (dette er den lange).

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårfavoritter fra Maria Nila