Valentines giveaway: OGX Argan oil of morocco

Valentines outfit og en giveaway vinder

Curvy copenhagen outfitCurvy copenhagen brandCurvy copenhagen valentineCurvy copenhagen kimono

Curvy Copenhagen kimono, Noisy may nederdel, Gina tricot bælte, H&M top, Tamaris støvler

Glædelig forsinket valentine! Skal vi ikke bare blive enige om, at ignorere det fact at jeg slet ikke har postet den sidste uges tid, gennem min valentines uge? Der kom lidt ting i vejen for det, men derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for en giveaway vinder!

Vi havde en ret stille og rolig valentines dag. Jeg er en kærligheds-luder, for at sige det pænt, så sådan noget som valentine, er noget jeg altid har fejret i større eller mindre grad. I går havde vi egentlig bestilt bord på en af mine favorit resturanter, men vi endte med at afbestille det lidt i sidste øjeblik og i stedet lave god mad derhjemme. Det var virkelig hyggeligt, så selvom det var meget afslappet var det helt perfekt. Det vigtigste er jo også at man er sammen med den eller dem man elsker, om det så er en kæreste, nogle veninder eller familie.

I stedet for at gøre det helt vilde ud af selve valentines dag, tager vi på en lille kæreste getaway i weekenden hvor vi skal på weekend ophold i København, så mon ikke der bliver rig mulighed for at komme ud og spise lidt god mad der i stedet. Jeg har i hvert fald kigget lidt på dining week og der er altså stadig massere af steder der har borde til weekenden. Så er tippet givet videre.

Vi har ikke lagt nogle faste planer for weekenden endnu, men jeg regner med at vi skal lege turister i stor stil, så hvis I har nogle gode tips til steder vi skal besøge eller andet, så må I endelig råde højt. Selvom jeg har været i København mange, mange gange efterhånden, kan jeg altid bruge tips til nye steder der skal udforskes, både når det kommer til sightseeing, shopping og spisesteder!

Nå, men.. Til det I alle sammen har klikket jer ind på indlægget her for; vinderen af OGX giveawayen. Det heldige blev Pia Merete Eriksen, som gerne må sende mig en mail, så sørger jeg for at der bliver sendt en pakke med lækre produkter afsted til dig.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines giveaway: OGX Argan oil of morocco