Blomstrede bukser og en ny vinder af OGX giveaway'en

Forårs nyheder fra Søstrene grene

Søstrene grene forår 2018 kurv

søstrene grene smykkeskrin nyhed 2018

søstrene grene nyheder spejl vaser 2018

søstrene grene kurv tæppe pude nyhed 2018

søstrene grene pude katalog 2018

Produkterne er modtaget i gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Det nye Søstrene grene katalog landede i butikkerne og online i sidste uge og jeg har fået fingerne i et par af nyhederne, som har fundet sig godt til rette herhjemme. Den flettede kurv forelskede jeg mig hurtigt i. Vi har længe manglet et sted at smide alle vores tæpper når de ikke er i brug, så den har fået en fin plads ved siden af sofaen, så vi altid har et tæppe ved hånden når den står på sofa-hygge. Tæppet er også fra den nye kollektion og det er hurtigt blevet en favorit.

Det lille solspejl måtte jeg selvfølgelig også eje. Jeg har virkelig en ting for runde spejle og overvejer faktisk lidt at lave en spejl væg over vores sofa, men har ikke helt fået overbevist T om at det er en god idé endnu. Det fås også i messing og det er altså også virkelig fint! Vaserne passer perfekt ind i vores stue hvor de har fået en plads på reolen og vores kat har taget patent på den nye pude, så alle i familien er glade.

Den sidste ting som jeg har fået fingerne i, er de 2 smykkeskrin som fås i flere forskellige farver. Jeg har den klare og den lyserøde/lilla og jeg er vild med at de giver så godt et overblik over mine smykker fordi låget er i glas.

Som I måske har regnet ud, så er jeg ret glad for Søstrene grene og hvis I kigger godt efter kan I faktisk spotte et par andre ting, som også er fra Søstrene grene. Både gulvtæppet, plantestanderen og det store runde spejl er nemlig også alle fra Søstrene grene og er ting som jeg er sindsygt glad for. Jeg elsker at man kan få så meget for pengene og derved har lidt nemmere ved at skifte ud løbende og afprøve trends, som Søstrene grene altid er klar med.

Den nye kollektion kan findes i butikkerne fra næste torsdag d. 1 marts. I kan se resten af udvalget lige her. Er der noget I skal have fat i? Jeg tror jeg skal ned forbi og kigge nærmere på den lyserøde bænk og bakken.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomstrede bukser og en ny vinder af OGX giveaway'en