Den smukkeste vase fra Menu

Økologisk make-up fra Nvey eco

nvey-eco-oekologisk-makeup1

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Økologi er ikke noget jeg går ret meget op i, det skal jeg være ærlig at indrømme og når det kommer til kosmetik, så går jeg faktisk ofte lidt udenom noget der er alt for naturligt, da jeg simpelthen ikke tror på at noget kan være 100% naturligt og samtidig give et lige så godt resultat. Hvorfor skulle man ellers bruge alt muligt skidt i make-up, hvis man kan få et lige så godt resultat uden?

Derfor vakte det selvfølgelig min interesse da jeg blev tilbudt at teste lidt produkter fra Nvey Eco, som 100% naturligt og op til 99,7% økologiske. Så kunne jeg ligesom få muligheden for at teste min påstand. Og til dels holder min teori vil jeg sige. Øjenskyggerne er fine, men det er langt fra de bedste i min samling og til en pris på knap 200kr stykket er det altså ikke en billig øjenskygge. Dermed ikke sagt at de er dårlige, de blender fint og hvis det er et naturligt look man går efter, gør det ikke så meget at pigmenteringen ikke er den bedste. Det er bare ikke min egen præference.

Mascaren til gengæld overraskede mig meget positivt. Den giver en fin længde til vipperne og de her dage hvor jeg ikke laver andet end at arbejde, elsker jeg det hurtige og naturlige look den giver.

Kender I til Nvey Eco og i så fald, hvad synes I? Del endelig hvis I kender til andet naturligt make-up som er godt.

 

nvey-eco-oekologisk-makeup2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste vase fra Menu