Julegaveidéer til mor

Turen går til London

turen-gaar-til-london

Det her indlæg er planlagt – lige nu sidder jeg nemlig i flyet på vej mod London og jeg glæder mig virkelig til at have et par gode dage med min kæreste i den britiske hovedstad. London har en hel særlig plads i mit hjerte, det er uden tvivl min yndlings storby, af dem som jeg har haft fornøjelsen af at besøge. Jeg har besøgt byen en god håndfuld gange efter hånden, men det er nogle år siden sidst, så jeg er spændt på at komme tilbage. Et par af jer har allerede været søde at sende et par tips til byen i min retning, men hvis I har noget at byde ind med er jeg stadig åben overfor foreslag.

Det er vores årlige kærestetur i anledning af vores årsdag og selvom det kun er andet år, er det allerede en tradition som jeg elsker. Jeg glæder mig bare til at vi skal nyde hinandens selskab, spise lækker mad og se alle de fine seværdigheder London har at byde på. Det bliver så godt og jeg skal nok sørge for at uploade rigeligt på instagram, så stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer til mor