Blødt hår med True Soft serien fra Maria Nila

Status på november ’17

chili-fornaermet

1. Vi passede mine forældres hund i starten af måneden og havde taget vores lille kat med derud. Jeg havde forestillet mig at det ville skabe en Tom & Jerry situation, men det gik faktisk overraskende stille og roligt.

2. .. Til gengæld lå Chili hele weekenden som ovenfor hos min kæreste, mens den kiggede på mig med skuffede øjne. Hvad bilder jeg mig også ind at tage en kat med ind i dens hjem? Forræder-Katrine.

3. De begyndte allerede at sælge honningkager i starten af måneden. Jeg bliver ikke tynd lige foreløbig.

4. Hvis vi lige ser bort fra den der forpremiere, så er det rimelig længe siden at jeg sidst var i biografen. Jeg nåede at glemme hvad vi skulle se, så mange reklamer var der. Og jeg havde spist alle mine popcorn. Not cool.

5. Og så var vi jo i London for at fejre vores årsdag i starten af måneden og pludselig havde jeg ikke flere penge..

6. Og der vil jeg godt lige sige at jeg ikke havde kalkuleret med Black friday. Hvornår blev november så dyr en måned?

7. Men jeg er færdig med alle julegaver og jeg har lavet pakkekalender til både min mor og lillebror. Overskud, siger I?

8. På vores London tur var vi et smut forbi Maze, som et Gordan Ramsays restaurant. Da regningen kom havde de lige smidt et par småkager med. Et par meget brændte småkager.

9. I flyet på vej til London havde jeg fået en plads ved siden af en kvinde, hvis mand havde fået en plads ved siden af min kæreste. Ryanair altså, hvis I insistere på at man ikke må sidde sammen, kan I da i det mindste gøre det lidt mere diskret.

10. Min bedsteveninde skrev til mig om jeg skulle noget den 22. november eller om jeg ville kigge forbi til hyggeaften. Vi havde ikke set hinanden et stykke tid, så jeg var hurtig til at sige ja tak til invitation. Det viste sig at den såkaldte hyggeaften, var et Tupperware party. Vores definition af hygge er tydeligvis ikke den samme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blødt hår med True Soft serien fra Maria Nila