Et førstehåndsindtryk: Oktobers LF beauty boks

Klar til 2018 med den fineste kalender fra Atelier Aarhus

atelier-aarhus-2018-kalender1

Jeg ved det godt. Jeg er i ualmindelig god tid. Der er stadig 2 en halv måned til at vi kan fejre nytår, men jeg har simpelthen været så glad for min 2017 kalender fra Atelier Aarhus at jeg selvfølgelig skulle have den nye til 2018. Jeg modtog den for halvanden uges tid siden og det gør lidt ondt at jeg skal vente så lang tid med at tage den i brug, men sådan er det jo når man er i god tid. Imens kan jeg stadig nyde at bruge min gamle kalender, som jeg skriver i dagligt. Jeg elsker de små to-do lister og hele opsætningen af kalender hvor der er plads til lidt af hvert. Den er virkelig guld værd til at holde styr på dagligdagen og så har den også hjulpet mig meget til at få sat min blogging lidt i system.

Har I købt den nye kalender eller har I øje på en anden kalender for 2018?

atelier-aarhus-2018-kalender2 atelier-aarhus-2018-kalender3

Btw, så fik jeg også lige besøg af en lille blomster-spisende ballademager mit i min fotosession. Det er ikke blevet nemmere at tage pæne billeder siden vi fik kat. Haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: Oktobers LF beauty boks