10 grunde til at elske sommer

Spirituelle negle med Nails inc

nails-inc-mindful-manicureNails incs mindful manicure serie er efterhånden ved at være ”old news”, men jeg synes alligevel ikke at I skulle snydes for et indlæg med de smukke lakker. Kollektionen indeholder 4 neglelakker som alle er tilført forskellige ædelsten som skulle tilføje en spirituel effekt. Jeg er ikke selv den helt store spirituelle type, men jeg synes ideen er virkelig sød med de små mærkater hvor der står ”wear me for..” og så den anledning som neglelakken øger stemningen for og så elsker jeg navnene på alle 4 lakker. Læs med nedenfor for mere information om de enkelte lakker.

 

Good vibes – wear me for aura enhancing, er en topcoat med reflekterende glimmer som er tilsat clear quartz for den spirituelle effekt. Denne er selvsagt meget transperant, hvilket selvfølgelig er meningen eftersom at det er en topcoat. Den er super fin ovenpå de andre lakker fra kollektionen. Især kombinationen af Good vibes og Better togehter er jeg vild med.

Better together – wear me for friendship & love, er en lys rosa med blålig perlemors effekt, som er tilsat rose quartz, for den spirituelle effekt. Den er forholdvis transperant så den kræver 3 altså lag for at dække ordentlig, men man kan sagten bruge den med et enkelt eller to lag hvis man ikke ønsker fuld dækning. Jeg har brugt denne utrolig meget og den pryder også mine tånegle lige for tiden. Jeg har brugt den uden top coat og den holder cirka 3-4 dage på mig inden den begynder at chippe.

And breathe – wear me for stress relief & positive energy, er en mørk rosa med guld glimmer, som er tilsat tourmaline for den spirituelle effekt. Af alle de 4 lakker i kollektionen er dette uden tvivl min favorit. Farven er så fin og sommerlig og så kræver den kun 2 tynde lag for at dække. Holdbarheden er ligesom på Better together omkring de 3-4 dage, hvilket er ret meget for mig uden topcoat.

Futures bright – wear me for happiness & heart shielding, er en sart rosa med gylden perlemors effekt, som er tilsat citrine for den spirituelle effekt. Denne er perfekt til en fransk manicure da den er ret transparent, men stadig ligger rigtig flot og ensartet selvom man kun bruger et enkelt lag eller 2. Jeg har ikke brugt denne så meget endnu, men for mig er den indbegrebet af den perfekte hverdags farve – my nails, but better. Den er super fin og holdbarheden på denne er ligesom de andre rigtig god.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til at elske sommer