Dermalogica age reversal eye complex

Dip & twist nail polish remover

 

dip-twist-nail-polish-remover-billigvoks

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Dem der har fulgt med herinde over en længere periode ved sikkert at neglelak og nail art er en af mine helt store interesser. Det er desværre efterhånden længe siden jeg sidst lavede designs, da jeg har haft et arbejde der ikke har tilladt neglelak og det derfor ofte er blevet ned prioriteret i weekenden, da det alligevel skulle af igen inden mandag.

Men nu er jeg altså så småt begyndt at bruge neglelak lidt mere regelmæssigt igen og derfor var det helt oplagt for mig at prøve et par af de meget populære dip twist neglelaksfjernere. Billigvoks har været så søde at lade mig teste 4 forskellige dufte – citron, lavendel, jordbær og kokos. Kokos er klart min favorit, og selvom jeg synes duften er en smule skarp (det glæder alle 4 varianter) så er det meget rart med en neglelak fjerner der dufter af andet end acetone og stærke kemikalier. Til dem der ikke kender konceptet med dip & twist, så fungere det så simpelt at man putter sin finger ned i bøtten, hvor der er en svamp og neglelaksfjerner, og drejer rundt et par gange indtil neglelakken er væk – det er virkelig det nemmeste i verden. Det eneste minus jeg kan se er at den ikke kan bruges til neglelak på tæerne, så hvis man bruger den slags er man nød til at have en ekstra neglelaksfjerner til det formål.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dermalogica age reversal eye complex