5 tips for getting ideas for blog posts

What I want to wear: Best basics

ellos best basics back to basics

Ellos slim jeans, Ellos sneakers, Ellos peplum top, Ellos top, Ellos belt

Det er blevet mandag, en ny uge i en ny måned er startet og det er blevet tid til at tage noget mere anstændig på end en stor t-shirt og bar røv. Jeg må være ærlig at indrømme at jeg er ret fantasi forladt når det kommer til påklædning for tiden, og så er det altså guld værd at have en forholdsvis solid basic garderobe som man kan iklæde sig når alt andet fejler. Og hvem har nogensinde sagt at basic skal være kedeligt? Med de rette smykker og et par fede sneaks kan selv det kedeligste outfit blive spændende i min optik.

I dag har jeg lyst til at hoppe i et behageligt outfit som overstående, og selvom jeg meget sjældent går i lyse jeans så synes jeg at der er noget så fint over kombinationen med blå og hvide striber. I det hele taget har Ellos en ret fin basic afdeling, Back to basics, hvor man kan finde alt hvad basic-hjertet begære, og så er både pris og kvalitet i top – jeg overvejer meget at klikke peplum toppen på collagen hjem!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips for getting ideas for blog posts