Spring make-up edition + tip

Have to have at the moment

can't live without maj

Jeg er sikker på I alle kender det – nogle gange er der nogle ting som man bare må eje! Og sådan har jeg det lige for tiden med de her tre ting.

Jeg har lææænge ledt efter den helt perfekte oversize blå skjorte. Først havde jeg udset mig den her fra Asos, til en meget overkommelig pris, men nu har jeg altså forelsket mig i den her fra H&Ms studio kollektion i stedet. Den ligger allerede i kurven på H&Ms hjemmeside så jeg mangler egentlig bare at tage mig sammen til at trykke køb!

Mit behov for et par helt hvide sneakers er kun blevet større efter jeg har fået mine hvide superstars og Air force modellen fra Nike har jeg længe været vild med. De er virkelig bare den perfekte all white sneaker og jeg er lidt kommet til et punkt hvor jeg er blevet enig med mig selv om at jeg skal eje dem. De er jo en klassiker!

Som jeg nævnte igår er jeg for nylig begyndt at gå mere med øjenskygge – det er aldrig rigtig noget jeg har gjort noget i og min øjenskygge samling er derfor meget beskeden i forhold til resten af min make-up samling. Jeg har derfor besluttet mig for at det er på tide at jeg skal eje en af naked paletterne fra Urban Decay (late mover, I know) og jeg tror at valget, efter lang tids overvejelse, er faldet på naked 2.

Hvilke ting går I og overvejer at erhverve jer for tiden?

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring make-up edition + tip