Fedora

Best from bodum

Efter jeg er flyttet fra min eks kæreste og vi delte alle vores ting er der et par ting jeg virkelig har manglet siden. F.eks har jeg ikke ejet en støvsuger i 2014 og render derfor og låner min venindes konstant, jeg har ingen stole til mit spise bord og livet uden mikroovn begynder så småt at være lidt træls når man bor alene og derfor altid har rester! Men det er ikke kun de store ting jeg mangler.. Der er mange småting jeg gør og ville ønske jeg havde i min hverdag, jeg kunne blandt andet godt bruge en ny tekande, nogle lækre kopper og nogle skåle til at servere i!
Da jeg først flyttede hjemmefra boede jeg med den kære Mie og der havde vi nogle virkelig fine kopper fra Bodum som var helt perfekte til varm kakao eller te og sådan et par stykker kunne jeg godt tænke mig at få fat i igen! Hvilke ting ejer i selv, eller ønsker jer, fra Bodum?

Indlægget er sponsoreret men udtryk for egne meninger og holdninger

2 kommentarer

  • Sikke nogen lækre sager, og hold da op. Det træls at være uden stole! Kig gerne forbi min blog, hvis du lyster. Knus!www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, hehe.. Det er ret træls, men på SU på man lige prioritere lidt de forskellige måneder :p Men stole er godt nok højt på listen over ting jeg skal skaffe så snart jeg har lidt overskud i budget.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedora