Perfection

Enjoyin’ life

Er netop kommet tilbage til danmark efter to ugers ferie, først en uge i Prag med mine forældre og så en uge i Tyrkiet med min kæreste! Det har virkelig været helt fantastisk at komme lidt væk derhjemme fra og jeg må sige at det har været to af de bedste ferier i mit liv, med godt selskab, en masse gode oplevelser og en masse lækkert mad. Nu har jeg lige et par dages ferie tilbage som skal bruges på total afslapning herhjemme inden jeg skal begynde på arbejde igen. Har i haft en god sommer?

I’ve just got back from two weeks of vacation, one week in Prague with my parent and then a week in turkey with my boyfriend! It has been two of the best vacations in my life, with great company, many good experiences and a lot of delicious food. Now I just have a few  days of vacation left to spend in total relexation at home before I begin at work again. Have you had a good summer?  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfection