Moving alone

Goodiebox march

Så modtog jeg endelig Goodieboxen fra marts, og jeg må sige at jeg er helt vild med konceptet! Boxen indeholdt følgende:

Pukka udlifting toner – jeg glæder mig utrolig meget til at prøve dette produkt, den dufter fantastisk. Jeg forestiller mig at den vil være et godt alternativ til body shops face mist som jeg bruger lige nu

Kevin murphy angel wash – en shampoo som jeg nok ikke får den store glæde af da jeg er meget glad for redkens produkter og nok ikke skifter min redken shampoo ud foreløbig. Men den skal da selvfølgelig prøves. Ellers tror jeg at jeg forærer min mor den.

Veet suprem’essence voks strips – Nok en af de ting jeg glæder mig mest til at prøve fordi det er et produkt jeg nok ikke normalt ville kaste penge efter, men det kan jo være det ændre sig når jeg har prøvet disse.

Oh my gosh – i farven light nutmeg. Jeg ejer allerede et par af disse mini neglelakker fra Gosh og jeg synes de er rigtig gode og holder godt, så det var lækkert med en ny nude til samlingen.

Blax hårelastikker – har ikke de bedste erfaringer med plastik elastikker i mit lange hår, men vil da klart give dem en chance!

Aco sense & care håndcreme – Jeg bruger ikke så meget håndcreme så det er nok ikke et produkt jeg selv ville gå ud og købe men eftersom jeg ikke rigtig ejer en håndcreme er den nok meget god at ha’

Pukka nourishing face oil (en lille ekstra ting) – Har ingen forventninger til dette produkt og er lidt i tvivl om hvad det egentlig skal bruges til? Men vil prøve at bruge den i ansigtet som der står i beskrivelsen, selvom jeg tvivler på min hud trænger til mere olie

Pukka te (en lille ekstra ting) – jeg har aldrig været den store te drikker da jeg altid synes der skal urimeligt meget sukker i før det smager bare lidt godt, men da jeg flyttede sammen med min gamle roomie Mie, præsenterede hun mig for Pukka love teen, som er den bedste te jeg nogensinde har smagt, så glæder mig til at prøve disse 3 varianter (harmonise, cleanse og refresh)

Chokoladeæg (en lille ekstra ting) – smagte skide godt, hehe

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moving alone