Silver lights in my eyes

Hair routine

Jeg vasker kun mit hår ca. 2 gange i ugen af to grunde, 1: mit røde hår falmer utrolig hurtigt. 2: det er ikke særlig sundt for håret.. Men når jeg gør, vasker jeg det altid to gange, jeg starter med at vaske det i ultra red shampoo, som tilføre lidt farve til mit hår uden at smitte af på huden (det er ikke noget vidunder produkt, men det gør en lille forskel) og derefter vasker jeg det i redkens color extend shampoo som er min all time favorite shampoo! Til sidst putter jeg redkens color expend rich recovery hårkur i og lader det sidde et kvarters tid, den er simpelthen så fantastisk for mit hår, den kan klart anbefales til alle der har farvet hår.. Efter badet bruger jeg altid to produkter fast. Den ene er moroccanoil som er et must-have for mig, da den giver masser af glans uden at fedte og den anden er redkens extreme anti-snap leave in treatment, som jeg har brugt mange år efterhånden, den gør mit hår virkelig nemt at arbejde med samtidig med at den plejer de slidte spidser, der er ikke rigtig noget produkt der kan hamle op med den! Ud over det har jeg selvfølgelig en masse andre produkter som varmebeskyttende, krøllecreme, udglattende, og så videre som jeg bruger efter behov, men dem for i måske af se en anden dag..

4 kommentarer

  • Jeg er da bare helt forelsket i din blog og din stil!Great work! ;)xx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, er rigtig glad for du kan li det (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hej (:Kan vildt godt lide din blog!Hvor køber du Redken henne, og er det dyrt? Har nemlig længe overvejet at prøve det!- Du snakker og krøllecreme i dit indlæg? Vil du foreslå noget, og eventuelt også fortælle hvordan man bruger det? om man kommer det i vådt hår, om der skal føntørres el. lufttørre (:Knus Anja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anja. Jeg køber Redken hos min frisør i Horsens, Rolf Jonsson (men det kan købe hos mange frisører hvis du ikke lige er fra den kant). priserne ligger fra 200-400.. Lige pt. bruger et par forskellige krøllecreme da jeg tester lidt forskelligt, men Redken har i hvert fald lavet en rigtig god serie til krøllet hår og krøllecremen derfra har jeg brugt i længere tid, ellers har moroccanoil også lavet en rigtig god en, prislejet er lidt det samme.. Håber du kunne bruge det (: ellers må du endelig spørge igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver lights in my eyes