H&M feat. Trish Summerville

Jeg er ret afhængig af neglelak, jeg hader at gå uden, jeg føler mig virkelig nøgen når mine negle er ”nøgne”, mange synes måske det er lidt – hvis ikke meget – latterligt, men det er ligesom blevet en del af mig at bære neglelak (jeg lyder som en freak nu)! Men altså, jeg kan faktisk meget godt lide et lidt mere naturligt udseende til mine negle til afveksling, så derfor har mine negle set sådan her ud den sidste uges tid. Starter med at lægge et lag af Essie millionails, som jeg fik af min roomie i fødselsdag gave, jeg ved ikke om det er en slags underlak eller ej, men den er fantastisk for mine negle da de meget nemt knækker og flækker. Bagefter ligger jeg to lag af H&M’s den bedste i farven ”pink mist”, som matcher mine egne negle ufattelig godt og til sidst ligger jeg så et lag af Essie matte about you, som er en mat toplak. Jeg er helt vild med den og så synes jeg også det ser bedst ud med matte negle hvis man går efter et helt naturligt look.

This is what my nails look like currently, as you see I’m pretty crazy about the natural look! I use Essie millonails, H&M’s pink mist and Essie matte about you to create this look.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M feat. Trish Summerville