Today's good news: Free return on Asos

My room

Som jeg nævnte tidligere på ugen kunne I ovre hos Bekko finde et fint interview med mig omkring min boligstil samt en masse billeder fra mit værelse. Hvis I ikke har fået set det skal I selvfølgelig ikke snydes, så jeg tænkte at jeg ville dele nogle af billederne med jer her!

Den helt store udfordring for mig efter at jeg er flyttet hjem igen, har været at finde plads til alle mine ting, og derfor har jeg også kun de vigtigste ting på mit værelse, mens en masse af mit tøj og gamle møbler står i en container.

roomtour details2roomtour details9roomtour details8roomtour details7roomtour details12

Det ene hjørne af mit værelse har jeg valgt at indrette som et lille beauty hjørne med mit make-up bord fra Ikea, som jeg har haft et par år og stadig er virkelig glad for! Jeg prøver så vidt muligt kun at have de ting på det jeg bruger på daglig basis og resten bliver gemt væk i skufferne. Derudover har jeg også et højskab til andre beauty-relaterede ting, som hårprodukter, cremer og neglelak.

 

roomtour details10 roomtour details4 roomtour details11

Langs væggen på den ene side har jeg lidt forskellige plakater fra Desenio stående ved siden af mine to stålreoler fra Ikea, som jeg bruger til at opbevare sko og det tøj jeg ikke har hængende i mit klædeskab. På siden af den ene reol hænger min Kaj Bojesen abe som jeg fik i fødselsdagsgave af mine forældre da jeg fyldte 18 og som jeg aldrig kommer til at skaffe mig af med.

 

roomtour details6 roomtour details5roomtour details1

I den anden side er værelset har jeg min seng, som faktisk bare er en gammel boxmadras jeg selv har givet nogle ben. Jeg har haft den i mange år, jeg elsker den selv, selvom mange siger at den er alt for blød, så jeg har ikke planer om at skille mig af med den lige foreløbig. Ved siden af sengen har jeg en høj reol som jeg har lidt forskellige ting stående i, blandt andet mine yndlings parfumer fra Marc Jacobs og min elefantsparegris som lige nu hjælper mig med at spare sammen til min USA tur!

Hvis I vil læse mere om mine tanker omkring boligindretning eller høre lidt om mit forhold til rod, så kan I læse interviewet hos Bekko her!

 

4 kommentarer

  • Hvor bor du fint 😀
    Er vild med dine smukke plakater

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mørk

      Tusind tak – det er altid lidt svært at indrette sig på få kvadratmeter!
      Jeg er også sindsygt glad for dem alle, synes de er så fine 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser det bare super fint ud!
    Det er lige min stil, jeg er vild med dit beauty hjørne og reolen med sko og tøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mørk

      Tak!!
      Mit lille beauty hjørne er også mit eget favorit sted må jeg indrømme! 🙂 Jeg er glad for at du kan li det!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's good news: Free return on Asos