Merry christmas & random facts - christmas edition

Hey you, 2016..

glam glitter1 glam glitter2

Jeg ved ikke helt hvad der er gået galt, men der står allerede den 3 januar i min kalender. Jeg føler mig allerede håbløst bagud, hvilket ikke er den bedste start på et nyt år. Alligevel er jeg glad for at vi har fået sagt farvel til 2015, som på mange måder har været lidt af et rutsjebane år. Min fornemmelse af 2016 er allerede rigtig god og jeg håber meget på at det bliver året hvor jeg finder ud af hvad det er jeg vil i mit liv, især i forhold til uddannelse.

Men inden da vil jeg rigtig gerne rejse lidt. Da jeg efter gymnasiet holdte sabbat år var det ikke et behov jeg havde, men min lyst til at opleve verden er siden da vokset en del. Derfor planlagde jeg allerede i slutningen af 2015 et roadtrip på vestkysten i USA med en veninde, som jeg ser rigtig meget frem til.

I forhold til bloggen har jeg kun sat mig et enkelt mål; at blogge mere end jeg gjorde i 2015, hvilket ikke burde blive ret svært. Selvom min motivation for alt blog relateret forsvandt en smule i 2015, nyder jeg stadig at lave indlæg til jer og jeg føler mig allerede meget mere inspireret til det end jeg har gjort de sidste par måneder, så jeg håber selvfølgelig at I har lyst til at blive ved med at følge med herinde lidt endnu.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry christmas & random facts - christmas edition