Julegaveidéer til far

DIY hæklede plantehængere

hjemmelavede-plantehaengere

Det er efterhånden noget tid siden at jeg sidst har delt noget bolig relateret herinde og det er da lidt en skam. Faktisk interessere bolig indretning mig meget mere end mode, så det burde egentlig fylde lidt mere herinde, men det må vi se om vi ikke kan lave om på nu. Jeg har i hvert fald nogle super fede DIY plantehængere at dele med jer idag!

Min mor er ret skarp til alt håndarbejde og jeg har længe gerne ville have et par fine ophæng til nogle af mine planter. Så da jeg var i Søstrene Grene for et par uger siden så jeg mit snit og købte et par nøgler bomuldsgarn, som jeg afleverede til hende med en lille diskret hentydning til hvad hun evt. kunne bruge det til. Og se hvad jeg fik tilbage! Er de ikke bare sindsygt fine? Jeg er vild med kombinationen af det lyse hæklede garn og de fine messing potter som jeg har købt i Ikea for en slik.

Lige nu hænger de og pynter i min spisestue og jeg synes virkelig at det giver noget liv til rummet. Det er jo ikke fordi at jeg mangler planter rundt omkring – vi har rigelig – men det giver alligevel et andet udtryk når de kommer op og hænge i luften.

Hvis I er interesserede i opskriften så har min mor delt den på hendes blog lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer til far