Klar til 2018 med den fineste kalender fra Atelier Aarhus

Balance me Restore and replenish overnight repair mask

balance-me-overnight-mask

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har endnu engang fået lov at teste et valgfrit produkt fra Balance me og denne gang faldt valget på deres nye overnight mask. Overnight masken fra Origins har længe været en favorit hos mig, så da jeg så at Balance me havde lavet et tilsvarende produkt var jeg selvfølgelig nød til at prøve det.

Duften er meget mild og neutral hvis jeg virkelig nyder. Jeg synes hurtigt at dufte i produkter kan blive for voldsomme og især når det er noget der skal i ansigtet foretrækker jeg at duften er så mild som muligt. Selve konsistensen minder meget om en fed dagcreme og den trænger også hurtigt. Jeg kunne godt have ønsket mig at den var endnu mere fugtgivende og fed, nu når det er en maske men den fungere helt sikkert som den skal og er et rigtig fint alternativ til natcremen et par gange i ugen.

Til prisen ved jeg ikke om jeg synes at den gør nok for mig, det er trods alt ikke et helt billigt produkt og jeg tænker at man kan opnå stort set samme resultat med en god olie og en fed natcreme. Når det så er sagt så synes jeg stadig at det er et lækkert produkt og jeg kommer helt sikkert til at bruge den meget de næste par måneder når min hud bliver endnu mere vinter-tør end den er nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til 2018 med den fineste kalender fra Atelier Aarhus