Et kig i mine saved items på Asos #6

Weekend-snak

blog-outfit-lyseroed-ruskindsjakke-vans-t-shirt1outfit-lyseroed-ruskind-jakke-vans-t-shirt1blog-outfit-lyseroed-ruskindsjakke-vans-t-shirt2outfit-lyseroed-ruskind-jakke-vans-t-shirtblog-outfit-lyseroed-ruskindsjakke-vans-t-shirt3

Vrs jeans, Vans t-shirt, Vila ruskindsjakke, Tamaris støvler

Weekenden er virkelig gået urimelig hurtigt. Jeg er på ingen tænkelig måde klar til at det er mandag i morgen. Sådan er de fleste af de her weekender, hvor min kæreste arbejder desværre og selvom jeg prøver at få det bedste ud af det så føles det ikke rigtig som weekend når man er alene.

Det er vel en vanesag, men lige nu synes jeg at det er ret hårdt at vores arbejdstider ligger så forskudt af hinanden. Vi når i hvert fald ikke at blive trætte af hinanden. Det er selvfølgelig også fint nok og så lærer man også at sætte ekstra meget pris på den tid man reelt har sammen. Den kommende weekend står heldigvis på mindre arbejde og mere fornøjelse. Vi får besøg af et vennepar, som vi skal planlægge Rom-tur med og så tror jeg at vi tager et smut i Legoland søndag, så jeg kan få krydset den af forårets to-do-liste!

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i mine saved items på Asos #6