5 tips til at gøre din fridag mere produktiv

Et kig i mine saved items på Asos #6

saved-items-6French Connection skjorte, Nike Air Max 97 sneakers, Monki kjole, Missguided bikini, Monki denimjakke, Reebok slippers, Asos denim jakke, BA&SH kjole, Mango leggings

Jeg fik min seneste Asos ordre ind af døren tidligere på ugen og desværre er jeg nød til at sende den seje cut-out kjole retur. Man kan se undersiden af min bh når jeg har den på og det er ikke ligefrem flatterende. Om det er snittet der generelt er dårligt eller mine bryster der er lidt for store, er jeg ikke helt sikker på, men retur skal den i hvert fald. Resten af min ordre var fin og jeg glæder mig allerede til at tage det rigtigt i brug.

Jeg overvejer lidt om jeg skal ligge en ny bestilling inden længe. Mine saved items er nemlig allerede fyldt igen. Især de to par sko og den røde bikini tiltaler mig. Jeg er bare lidt bange for at der ikke er støtte nok i bikini toppen – trekants-bikinier gør sjældent noget godt for folk der har over en A-skål, synes jeg. Jeg er også ret vild med begge cowboy jakker, men jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal retfærdiggøre at købe flere jakker.

2 kommentarer

  • Den er altså noget så fin, den der sorte kjole fra Monki. Ville jo være perfekt med bare ben, hvide sneaks og måske et par glimmersokker. Hvis så bare, det snart ville blive sommer 😉

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mørk

      Den er rigtig fin – og så er den også rimelig billig! Tror jeg vil kigge nærmere på den næste gang jeg kommer forbi en monki!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til at gøre din fridag mere produktiv