Et kig i denne måneds Goodiebox: April '17

5 tips til at gøre din fridag mere produktiv

tips-til-at-goere-din-fridag-mere-produktiv

Weekenden er forude og jeg kommer til at være alene både lørdag og søndag, da min kæreste skal arbejde. Det er lidt trist, men jeg har besluttet mig for at få det bedste ud af de her weekender hvor vi er hver for sig og få ordnet nogle af de ting som jeg ikke når til hverdag. Både herhjemme og blog-relateret. Derfor har jeg samlet et par tips til hvordan man kan få mest muligt ud af sin fridag!

Planlægning!

Jeg elsker at skrive lister. Det er en af de bedste måder at skabe et overblik og jeg begynder derfor allerede dagen før at forberede mig på den kommende fridags gøremål. For mig handler det om at være organiseret omkring dagen og sætte tid af til de enkelte ting.

Få overblik

Når jeg har skrevet mine to-do lister er det næste skidt at få et overblik over dagen. Hvilke ting skal gøres først på dagen? Er der nogle af de ting jeg har skrevet ned der kræver noget bestemt? Som f.eks lys til blog billeder eller åbningstider i butikkerne. Derudover sætter jeg altid prioriteter på mine to-do lister, så jeg har A, B og C prioriteter, hvor A er noget jeg skal nå den pågældende dag, B skal helst ordnes og C kan vente hvis jeg skulle blive tidspresset.

En god start på dagen

Selvom det kan være fristende at blive længe oppe når man ikke skal på arbejde eller i skole dagen efter, men for mig at det rigtig vigtigt at bibeholde min dagrytme og derfor sørger jeg altid for gå i seng på samme tid som jeg plejer. På den måde er det nemmere at stå tidligt op og få en god start på dagen. Jeg er ikke så god til at få spist morgenmad til hverdag, men på mine fridage er det et vigtigt step for mig. Så jeg starter altid dagen med en god portion morgen, så jeg kan komme stille og roligt op i gear og gøre mig klar til dagen

Hop i tøjet

Selvom det selvfølgelig er behageligt at slaske rundt i nattøj hele dagen har jeg erfaret at jeg er langt mere produktiv når jeg hopper i noget tøj og tager make-up på. På den måde er jeg altid klar til hvad end dagen bringer, og så er det nemmere at sige ja til spontane aftaler mm.

Kryds af på to do listen

Det kan godt virke som et overflødigt punkt, men der er noget ubeskriveligt tilfredstillende ved at kunne sætte flueben ved dagens forskellige gøremål. Jeg sætter tit småting på listen, så jeg føler jeg udretter noget og på den måde er jeg mere motiveret og derved bliver jeg mere produktiv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i denne måneds Goodiebox: April '17