What I bought from the Kenzo x H&M collection

Dømt til digital detox i Atlas bjergene

digital-detox-high-atlas-mountains-morocco

”Fuck!”, var min første tanke da vi ankom til Touda Ecologde i de marokkanske Atlas bjerge til meldingen om at vi intet internet havde de kommende 5 dage – overhovedet! Ikke just hvad jeg havde brug for efter 4,5 times flytur efterfulgt af 6 timers kørsel på meget smalle, meget ujævne bjergveje – fik jeg sagt at vi kom direkte fra min svigermors 40års fødselsdag og havde taget toget fra jylland allerede 11.30 for at nå flyvet klokken 6.00? Sammenlagt omkring 18 timers rejse og så kunne jeg ikke engang få lov at slappe lidt af med min telefon da vi endelig kom frem. Det føltes ærlig talt lidt håbløst.

Den første dag var hård, det indrømmer jeg gerne. Jeg havde en forventning om at opdatere både Instagram, snapchat og bloggen mens vi var afsted og den plan var meget hurtigt blevet pillet fuldstændig fra hinanden. Da jeg var kommet mig over det største chok og havde affundet mig med, at mine forventninger slet ikke kunne indfries på det punkt, så var det faktisk meget rart.

Vi var en lille gruppe på 9 mennesker afsted og det fraværende internet var den perfekte måde at lære hinanden rigtigt at kende på. Det resulterede i flere lange aftner foran kaminen med dybe samtaler, brætspil og muligheden for virkelig at koble helt af. Da vi endelig fik internet igen efter de 5 dage havde jeg allerede vænnet mig så meget til at undvære det, at det ikke betød alverden – selvom det selvfølgelig var ganske rart endelig at kunne opdatere instagram, kan det altså godt anbefales med et digitalt detox en gang i mellem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I bought from the Kenzo x H&M collection