Nike roshe run metric

Is there anyone out there?

Synes så småt man er begyndt at kunne mærke at alle folk er på roskilde rundt omkring i blogland.. Hvad med jer, er i taget afsted på dette års roskilde festival eller sidder i også derhjemme og misunder dem der skal hører Rihanna i morgen. Eller det er måske kun mig der er en smule jaloux over det, jeg er dog slet ikke jaloux på at folk for lov at sove i telt, drikke lunken øl og undvære bad. Jeg er nok bare ikke den helt vilde festival type, men gad nu godt have set Rihanna!

6 kommentarer

  • Du er smuk på billedet:)Sådan har jeg det ofte, ville eventuelt gerne se en sanger til en koncert men jeg gider på den anden side ikke fulde mennesker, jeg er ikke nok social til at det duer for mig, så jeg kommer aldrig til de ting. Roskilde fatter jeg nu bare ikke, de er en pøl af kendte og urin og bræk:P Så hellere være hjemme hvor her er tørt og rart:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak! Jeg kan egentlig meget godt li at gå til koncert og hører musik, men hele det der festival halløj med telt og klamhed er bare ikke mig. Jeg var faktisk en tur på north side festival i år, hvor vi var hjemme og sove hver nat. Det var ganske fint når man kunne gå i bad og sove ordentlig om natten!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville dælme også gerne se Rihanna!! Kender en hel del, som er på Roskilde år efter år efter år… og jeg ville så gerne med!!Føler lidt at omverdenen prøver, at fortælle mig noget, for både fb og radio har handlet om Roskilde det meste af dagen 🙂 Hvis jeg skal nå Roskilde inden jeg fylder 30 er sidste chance næste år… Uhh jeg ville gerne :-)Jeg elsker hele stemningen og atmosfæren på en festival. Siden 1995 har jeg været fast gæst på Jelling musikfestival (3. største i DK) og jeg kunne ikke leve uden den weekend sidst i maj. I Jelling er der omkring 30.000 gæster så en tur til Roskilde ville være meget vildere, men gad sgu godt prøve!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg ville virkelig virkelig også gerne se Rihanna, men alligevel ikke nok til at jeg vil betale prisen hvad billetten koster og så oven i købet skulle sove i telt og være klam en hel uge. Nej tak siger jeg bare d: Jeg har faktisk været på jelling festival en del gange efter hånden, men det er også så tæt på hvor jeg bor at jeg kan tage hjem og sove og få et bad hvis det bliver lidt for meget af det gode d: Men det er rigtig, roskilde er lidt sådan en ting man bare skal prøve mindst en gang i sit liv!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Superlækkert billede af dig 🙂 He he, JA hvor kan man mærke det! Her er så stille alle vegne. But I’m still here! Og er ligesom dig SLET slet ikke misundelig over at sove i telt og drikke lune øl ;-)Knus <3Jeg har en konkurrence på bloggen, så kig rigtig gerne forbi hvis du har lyst.http://www.rikkesunds.dk/2013/07/konkurrence-sumopix.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak Rikke! Ja, det er virkelig stille rundt omkring synes jeg d: Men jeg undvære gerne alt det festival halløj og bliver hjemme!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike roshe run metric