++

Legoland!

Først vil jeg lige starte med at undskylde for den elendige blogning de sidste par dage, jeg har simpelthen haft så travlt med eksamener og sådan. Har været oppe i mundtlig engelsk og fik et 4 tal, hvilket jeg egentlig er ret godt tilfreds med da jeg er virkelig dårlig til engelsk.
Nå men, i dag har jeg været i Legoland med Mads,  og det var skide sjovt.. Faktisk så sjovt at vi endte med at købe sæsonpas. Lidt fjollet men det skal nok blive en hyggelig sommer alligevel selvom jeg nu ikke skal på ferie i år.

 

First, I’ll just start by apologizing for the miserable blogging the last few days, I‘ve simply been so busy with exams and such. I has been up for verbal English and got 4, which I actually quite happy with because I‘m really bad at English.
Anyway, today I have been to Legoland with Mads and it was damn funny .. Actually so funny that we ended up buying season passes. A bit silly but I guess it will be a nice summer anyway although I’m not going on any holiday this year.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

++