Cocoa blend paletten fra Zoeva

Så hvordan gik det? Opdatering på januars udfordring

opdatering-paa-januar-udfordring

Så kom vi igennem årets lange mandag – januar. Det har været lidt en prøvelse det der med slet ikke at røre slik, kage, chips mm. en hel måned og hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg faktisk ikke regnet med at jeg ville klare det.

Men jeg gjorde det sgu. Ikke et eneste lille stykke slik eller kage har jeg spist og det er ellers ikke fordi at jeg ikke har haft lysten og mulighederne. Jeg tænkte at vi kunne snakke lidt om de tidspunkter, hvor jeg har følt mig allermest udfordret.

Vi startede måneden ret godt ud med at have både en pose af min yndlings chokolade og en pose af mine yndlings chips liggende, som vi havde købt mellem jul og nytår og ikke haft tid til at spise. Og det regnede jeg især med ville få mig til at falde i, men jeg har faktisk nærmest ikke skænket det en tanke siden udfordringen gik i gang. Men nu hvor vi er gået ind i februar, glæder jeg mig altså lidt til de chips der..

Den anden store udfordring jeg stødte på, var min lille fætters fødselsdag, hvor der selvfølgelig var slik og kage i massevis. 3 eller 4 forskellige kager, og jeg sagde nej tak til alle sammen. I stedet spise jeg en ekstra fødselsdagsbolle og så var det ligesom det. Men det føltes lidt underligt at sidde der som den eneste til en fødselsdag og ikke skulle have et eneste stykke kage og den drømmekage så altså sindsygt god ud.

Weekenden efter havde jeg en god veninde på besøg og vi skulle drikke og i byen, bare os to. Og i den anledning havde hun købt en stor pose chips med dip som vi kunne spise mens vi drak lidt drinks og gjorde os klar og igen, var det altså lidt mærkeligt at skulle sige nej, men det gik fint. Egentlig er jeg heller ikke så vild med drinks/chips kombinationen, så det gjorde det selvfølgelig nemmere.

Derudover havde vi 2 store auktioner i januar på mit arbejde, hvor det er mig der står for at administrere alt vores slik og chokolade, og der plejer jeg gerne lige at prøve smage lidt, så det var selvfølgelig lidt trist ikke at kunne smage et eneste stykke. Men igen så lykkedes det altså at undvære, selvom det var en af de gange hvor jeg var ekstra træt af månedens udfordring.

Den sidste udfordring var nogle af de sidste dage i januar, hvor jeg lå syg og virkelig bare havde lyst til at spise alt mulig syndigt. Men jeg gjorde det ikke, så det var jeg faktisk lidt stolt af, da jeg lå der og havde allermest ondt af mig selv.

Så alt i alt må man sige at det er gået overraskende godt! Og jeg er faktisk lidt stolt af min indsats.

Jeg har allerede en udfordring i gang for februar, men den må I hører mere om en af de kommende dage! Nu vil jeg spise lidt god mad og drikke noget vin. Det er trods alt lørdag. Måske tager vi endda hul på den pose chips der, hvem ved.. I må have en god aften derude.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocoa blend paletten fra Zoeva