Det der sommertid..

En opdatering fra det lille hjem

lejligheds-opdatering

4 måneder! Så lang tid siden er det at vi flyttede ind i vores lille lejlighed i Vejle centrum og nu kan jeg langt om længe sige at vi er kommet på plads. Vi har købt møbler og malet og fundet på do-it-yourself løsninger til den helt store guldmedalje. Og min far har været tålmodig og fortalt mig hvad der kunne lade sig gøre, og hvad der ikke kunne.. Han har været forbi i dag (igen) og hængt en hel masse op, så nu er den eneste ting, vi reelt mangler, de der gardiner. Det må vente lidt endnu. Jeg har nemlig endnu en lille gør det selv løsning i ærmet og så har jeg overtalt min mor til at sy dem – det der med håndarbejde er hun nemlig skide skarp til.

Nå. Men, det var en lille opdatering på lejligheds-situationen. Der er flere der har efterspurgt billeder, men det må I altså lige have til gode lidt endnu! Men det kommer, det lover jeg! Amagerhalshug.

Nu vil jeg vande planter og så tror jeg at det er ved at være sengetid. Jeg har en lang dag foran mig i morgen og det der sommertid driller stadig..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der sommertid..