Kirsebær drøm fra Hunkemøller

Få en sund glød med C-serum fra Dermalogica

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Et kig i mit beauty skab afsløre hurtigt at jeg har en svaghed for serumer. Serumer til tør hud, serumer til uren hud, serumer med anti age egenskaber, serumer med BHA, serumer med AHA.. You name it, I got it. I litervis.

Så det er jo ikke fordi at jeg havde brug for endnu en serum. Men helt ærlig, det har man alligevel altid lidt, ikke? Og jeg havde bare hørt så fandens meget godt om de der C-serumer, så selvfølgelig måtte jeg selv prøve en af.

De fleste af dem er rimelig pebret og Dermalogicas udgave, er desværre ingen undtagelse. Men jeg er egentlig helt ok med at bruge lidt flere penge på hudpleje, så længe at jeg kan se en forskel i min hud og det kan jeg virkelig med denne. Jeg må indrømme at jeg troede at hele det der c-serum ræs var lidt overhyped, men jeg forstår altså godt hvorfor folk er blevet forfaldne til det.

C-vitamin har rigtig mange gode fordele. Det er med til at styrke hudens egen collagen, det hjælper til at beskytte huden med uv og skader fra solen, det fremskyder helingprocessen hvis man har ar fra urenheder mm og så giver det huden den lækreste, sunde glød. En af de helt store ændringer jeg har set i min egen hud er på mine porer som er blevet markant mindre over næseryggen siden jeg er begyndt at bruge serumet fra Dermalogica. Det har været en af de ting jeg har været rigtig usikker på i forhold til min egen hud, så at have fundet et produkt som giver så gode resultater som det her, er jo helt fantastisk.

Har I prøvet nogle af de, efterhånden mange, C-serumer der er på markedet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirsebær drøm fra Hunkemøller