Kaffe & kokos scrub fra Raw natural beauty

Nye hårbørster fra Madison Professional

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

En af de største cons ved at have så langt hår som jeg har, er at det filtre som bare fanden og derfor er det helt essentielt for mig at have gode hårbørster der ikke hiver og trækker i mit hår og ødelægger det mere end højst nødvendigt. Jeg har tidligere snakket om The wet brush fra HH simonsen som har været min go to i mange år efterhånden, men jeg er selvfølgelig altid interesseret i at se om jeg kan finde alternativer som måske endda kunne være bedre. Så da billigvoks tilbød mig at teste alle 4 hårbørster fra Madison professional var jeg hurtig til at sige ja.

Serien består som sagt af 4 hårbørster, to med nylon og vildsvinehår (en stor og en rejsestørrelse), en hyperflex børste og en detangling i stil med wet brush. Jeg har testet alle børsterne de sidste par uger og der er ting som jeg elsker ved dem alle, men samtidig er der også et par ting som jeg desværre ikke synes er så gode.

Detangling børsten minder på mange måder om min favorit wet brush, men børsten er lidt mere fast i det og derfor synes jeg desværre at den hiver lidt mere i mit hår. Det er stadig en rigtig fin hårbørste, men hvis valget stod mellem de to ville jeg stadig ville min gode gamle wet brush.

Den store og lille børste med nylon og vildsvinehår var dem som jeg havde glædet mig mest til at prøve, da jeg har hørt rigtig meget godt om børster med den her kombination af børster. Nylon børsterne er noget hårdere end jeg havde forventet, men når man lige vender sig til den meget anderledes følelse, så synes jeg faktisk at det er rigtig behageligt. Vildsvinehårene er med til at glatte krus ud og trække fedtet væk fra hovedbunden så man får et mere glansfuldt hår og det synes jeg også virker rigtig fint. Jeg børster som regel kun mit hår inden jeg vasker det og derfor er det ikke noget jeg får så meget glæde af.

Hyperflex børsten er den børste der skiller sig mest ud fra hvad jeg ellers har i min lille hårbørste samling. Af de 4 børster der det uden tvivl den som jeg føler er mest skånsom mod mit hår og den formår virkelig at redde mit hår godt igennem så selv de mindste små filtre bliver redt ud!

Hvilken hårbørste er jeres favorit og hvorfor?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe & kokos scrub fra Raw natural beauty