Mine Marokko-køb

Et førstehåndsindtryk: Majs LF beauty boks

Look fantastic beauty box

Månedens look fantastic boks er landet og denne gang er temaet Beauty Bazaar. Boksen indeholder 6 produkter hvoraf 3 er full size, så det synes jeg er ret godt. Jeg ejer faktisk allerede to af tingene fra denne måneds boks, men begge er produkter som jeg godt kan lide, så det gør bestemt ikke noget – selvom det selvfølgelig altid er sjovt at prøve noget nyt.

 

Avant RNA serum

Det første produkt i månedens boks er dette serum fra Avant. Jeg kender ikke Avant i forvejen, så mine forventninger er ikke ret høje, men den skulle hjælpe med at forebygge aldringstegn og hvem vil ikke gerne det? Derudover skulle den også udjævne hudtonen og gøre huden mere fast.

Thisworks In transit camera closeup

Det ene produkt som jeg allerede havde i min samling, er denne dagcreme og primer fra Thisworks. Jeg har ikke prøvet ret meget forskelligt fra Thisworks, men denne har jeg været rigtig glad for, så det inspirerede mig til at hive min tube frem fra gemmerne og tage den i brug igen. Jeg bruger den om morgenen inden make-up og den sørger for at min hud er godt fugtet.

Skinrepublic Bubble purifying + charcoal face sheet mask

Jeg modtog en bubble mask fra et andet brand i en tidligere boks, jeg tror det var goodiebox, men har endnu ikke fået prøvet den. Jeg føler nogle gange at sheet mask kræver en lidt mere speciel anledning da der kun er til en gang og derfor ender jeg ofte med at gemme dem lang tid inden jeg tager mig sammen til at prøve dem. Det er lidt ærgerligt, så jeg tror at jeg vil forsøge at få den her brugt i weekenden hvor vi får gæster.

Sleek makeup face contour kit i medium

Det andet produkt som jeg allerede ejer, er dette lille kit fra Sleek. Jeg har farven Light i forvejen, så det passer mig meget godt at det er medium der er med i månedens boks. Light passer mig rigtig fint om vinteren, men jeg tænker at denne bliver perfekt når jeg får lidt mere kulør. Den indeholder både en bronzer/contour og en highlighter og ud af de to, er jeg klart gladest for bronzer delen.

Eyeko Eye do liquid eyeliner

Jeg bruger virkelig sjældent eyeliner, så selvom at det er lækkert at få en full size flydende eyeliner i boksen, får jeg næppe meget brug af den. Jeg gad virkelig godt at være bedre til at bruge det, men det er bare lidt tidskrævende og jeg er lidt doven. Og så ved jeg heller ikke helt om jeg synes at det klæder mig sindsygt godt.

Spotlight Teeth whitening strips

Et lidt anderledes produkt fra spotlight er disse whitenings strips, som skulle give fine hvide tænder. Det er bestemt noget jeg gerne vil have, så jeg glæder mig meget til at prøve dem! Der er til 4 gange i pakken, men der står ikke noget om hvor lang tid at man kan forvente at resultatet skal holde, kun at man skal undgå ting som kaffe, te og rødvin de første par dage efter brug.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Marokko-køb