Weekend ræs

Tea tree oil – en olie med mange egenskaber

Tea tree oil australien bodycare

Tea tree oil er nok allerbedst kendt for sine evner til at dulme akne og urenheder, men den naturlige olie er også meget velegnet til andre typer problemer. Olien går nemlig ind og modvirker bakterier og kan derfor anvendes til rigtig mange forskellige formål. Vidste I f.eks at tea tree oil er rigtig godt mod skæl og myggestik?

Jeg har testet et par produkter fra Australien Bodycare som er særligt kendt for deres mange produkter med Tea tree oil. Produkterne som jeg har prøvet er deres face wash, face cream, face mask, spot stick og pure oil. Til sammen udgør de en ret god hudpleje for især uren hud. Jeg skulle lige vende mig lidt til duften, som er ret speciel, men da jeg først havde brugt produkter et par uger var det ikke så slemt længere. Især den rene olie har en meget kraftig duft og jeg må indrømme at jeg hadede den så meget til at starte med at jeg havde lyst til at smide den ud. Men det gjorde jeg selvfølgelig ikke, for jeg kunne hurtigt se på min hud at den blev forbedret på de dage hvor jeg havde brugt den om aftenen og så kan jeg altså godt leve med den lidt trælse lugt.

Kender I til Australien bodycare og har I prøvet nogle produkter med tea tree oil?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend ræs