En lille udfordring til mig selv: April '18

Lidt nye produkter fra Ziaja

ziaja-produkter1 ziaja-produkter2

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har endnu en gang fået lov at teste lidt produkter fra Ziaja og denne gang har jeg blandt andet prøvet kræfter med deres Natural olive og Marine Algae serier, som I ser ovenfor.

Jeg har ikke prøvet nogle af serierne før, så det er selvfølgelig altid spændende at prøve noget nyt. Som I måske ved, så elsker jeg produkterne fra Ziajas goat milk serie som er en meget fugtgivende serie. Natural olive serien er også en nærende serie som indeholder en masse gode ingredienser som A-vitamin, E-vitamin, provitation B5 og shea smør, og er derfor rigtig god til normal til tør hud, hvilket passer rigtig fint på mig. I serien er der også hårprodukter og jeg har haft fornøjelsen af at teste en hårmaske derfra, som er rigtig lækker og efterlader håret super blødt.

Håndcremen trænger hurtigt ind, hvilket er dejligt. Det er ikke den mest fugtgivende håndcreme som jeg har prøvet og den holder desværre heller ikke så lang tid på huden, men hvis man bare mangler lidt hurtig fugt til hænderne er den helt udmærket.

Fra Marine Algae serien har jeg testet en dagcreme som styrker hudens kollagen og elastinfiber produktion. Den er særligt velegnet til 30+ og tør hud og indeholder ligesom Natural olive både A, E og B5 vitamin. Derudover indeholder den også en masse andre ingredienser som jeg ikke kender så meget til, blandt andet Lamarina Digitata og Porphyra Umbilicalis.

Det er efter min mening en virkelig lækker dagcreme, som jeg har elsket at bruge det sidste stykke tid. En klar konkurrent til udgaven fra Goat milk serien og så er det selvfølgelig et stort plus at den indeholder uv filtre der beskytter huden med solen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille udfordring til mig selv: April '18