Godmorgen

Et kig i denne måneds goodiebox: Marts ’18

goodiebox-marts-18

4 full size produkter ud af 5? Goodiebox bliver simpelthen ved med at overgå mine forventninger. Jeg kan efterhånden slet ikke huske hvornår jeg sidst har været rigtig skuffet over en boks og denne falder heldigvis heller ikke i den skuffende kategori. Det er virkelig blevet et af månedens helt store højdepunkter og jeg glæder mig altid til at se hvad der er i boksen.

Jeg ville faktisk have prøvet det nye Goodiebox Crush og anmeldt det her på bloggen, men jeg var simpelthen ikke hurtig nok. Men hvad synes I om det? Har I prøvet det eller overvejer I det? Jeg er selv lidt i tvivl om jeg skal hoppe med næste gang. Det er jo kun en gang hver 3. måned, men jeg var ikke super imponeret over den første boks, efter hvad jeg har set på de sociale medier, så vil rigtig gerne høre jeres meninger! Men lad os kigge på det der var i marts goodieboxen.. here goes.

Carven Le parfum

Det eneste produkt i boksen der ikke var full size var denne og det er ret forståeligt eftersom at det er en parfume. Jeg kender ikke rigtig til Carven parfumer i forvejen, men denne dufter virkelig frisk og feminint, hvilket jeg elsker.

Jorgobé hand cream

Jeg mener at jeg tidligere har prøvet en håndcreme fra Jorgobé som jeg var ret glad for og mine hænder trænger virkelig til ekstra fugt lige for tiden, så denne blev jeg glad for at se i boksen.

Zenz No. 03 treatment pure

Jeg har tidligere prøvet flere forskellige af Zenz produkter, men har aldrig rigtig fundet nogle jeg var glad for, men jeg vil selvfølgelig give denne her et forsøg. Ellers ved jeg at min mor har været ret glad for deres produkter, så mon ikke at hun kan få glæde af den hvis jeg ikke får den brugt.

Rodial Dragons blood xxl lip plumper

Endnu en lip plumper! Der var også en med i denne måneds Look Fantastic boks og af de to må jeg indrømme at den fra Skinchemists falder lidt mere i min smag. Denne føles ikke umiddelbart super behagelig på læberne, men jeg vil selvfølgelig give den lidt flere forsøg inden jeg beslutter mig for hvad jeg synes.

Comme deux Serum booster

Det bedste produkt i denne måneds boks må være det her serum fra Comme deux, som er Goodieboxs eget mærket. Der var mulighed for at få to forskellige, en gul og en lyserød og jeg har fået den gule som er purify & glow udgaven. Den virker rigtig lækker, så jeg glæder mig meget til at tage den rigtigt i brug.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen