Status på Januar '18

Februar ønsker

februar-oensker

Stila Magnificent metals glitter & glow liquid eyeshadow, I love my type universe plakat, Christophe Robin cleansing paste, Urban Decay all nighter setting spray, Morphe setting spray

Så er det endnu en gang blevet tid til nogle af mine ønsker og denne gang er det primært i beauty-afdelingen at jeg har lyst til at shoppe. Som jeg nævnte i mit indlæg igår, har jeg rimelig seriøse planer om at skulle til Florida til sommer og derfor prøver jeg selvfølgelig også at spare lidt op, så der er plads til ekstra meget shopping til den tid, men der er alligevel et par ting jeg virkelig gerne vil have fat i inden da.

Jeg er blevet ret glad for setting sprays og derfor er der også hele to med i denne måneds ønsker. Sprayen fra Morphe er lige kommet online på beautybay, men er desværre allerede udsolgt og all nighteren fra Urban decay er efterhånden en cult classic.

Derudover vil jeg også rigtig gerne prøve de populære liquid eyeshadows fra Stila, som har fået rigtig meget ros rundt omkring i blogland og på youtube. Sidst men ikke mindst, på beauty fronten, overvejer jeg meget at skaffe mig full sizen af cleansing pasten fra Christophe Robin, som jeg er blevet helt vild med efter at jeg modtog den i en Look Fantastic boks.

Den eneste ting som har sneget sig med på listen, som ikke er beauty, er den fine plakat fra I love my type, som jeg er blevet helt forelsket i. Den ville virkelig passe perfekt ind i vores stue.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på Januar '18