Det smukkeste gavesæt fra Daniel Wellington

Julegaveidéer til bror/ven

julegaveideer-bror-ven

Zwlling kniv, Uniqlo oxford skjorte, Kreafunk w-loop nøglering, Stelton kaffekværn, Greylime powerbank, Pudderdåserne t-zone peeling til manden, Kreafunk a-groove højtaler

Så er vi kommet til vejs ende i min lille julegaveidéer-serie og sidste indlæg er selvfølgelig med fokus på gaven til broren eller vennen. Jeg er som sagt allerede færdig med julegaverne for i år og min lillebror var som altid en af de første jeg købte gaver til. Han er altid nem at finde gave til da han er på SU og derfor ikke selv har budget til at gå ud og købe de ting han gerne vil have når han finder dem. Derudover mangler han altid tøj, så det køber jeg ofte til ham.

Udover tøj er små gadgets også en rigtig fin gave. En god powerbanken eller en nøglering med indbygget opladestik, synes jeg er bud på nogle fine og brugbare gaver og hvis budgettet er til det kunne en trådløs højtaler eller høretelefoner også være ting der ville falde i god jord hos de fleste unge mænd.

Min egen lillebror er, ligesom min far, lidt en mad-nørd så han ønsker sig ofte gode knive, støbejerns pander og andet køkkengrej. I år er der blandt andet en kaffekværn på hans ønskeseddel og det er jo også en virkelig fin gave til den kaffeglade mand og noget man kan få glæde af lang tid fremover.

Hvis I stadig ikke er færdige med julegaverne, kan I læse de første indlæg i serien lige her til kæresten, til mor, til far og til søsteren/veninden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det smukkeste gavesæt fra Daniel Wellington