London tips søges!

8 ønsker fra erik bagger

erik-bagger-oensker

Erik bagger Encore messing bestik, Erik bagger XO spiritusglas, Erik bagger XO longdrink glas, Erik bagger Carmen rødvinsglas, Erik bagger Carmen hvidvinsglas, Erik bagger morter, Erik bagger Encore skål, Erik bagger Encore messing salatbestik, Erik bagger Carmen vandglas

Indlægget er lavet i samarbejde med Imerco, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Mens Frederik Bagger er gået hen og blevet et virkelig populært brand hos især den yngre generation, står erik bagger a/s lidt i skyggen og det synes jeg er en skam, for der er virkelig mange fine produkter i blandt. Jeg har fundet et par af mine favoritter fra Imerco, som gerne måtte flytte ind hos mig.

erik bagger a/s har mange forskellige serier og mine favoritter er lidt blandede fra de forskellige serier. Fra Encore serien er jeg særligt vild med bestikket og de fine skåle, mens jeg fra Carmen serien er helt forelsket i vin og vand glassene. Derudover er XO serien også virkelig smuk og perfekt til når der skal mikses drinks og serveres whiskey!

Hvis I er lige så vilde med erik bagger a/s, som jeg er, så hold øje med bloggen den næste måneds tid! Der kommer nemlig en sindsygt lækker giveaway op, som I ikke må gå glip af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London tips søges!