Når man trænger til ferie, efter ferien..

En ny plakat fra I love my type og en give-away

i-love-my-type-ny-kollektion-giveaway

Indlægget er sponsoreret, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Det er efterhånden længe siden at jeg sidst snakkede om boligindretning herinde og det er selvfølgelig fordi at vi er kommet på plads i lejligheden, men det betyder ikke at der ikke bliver tilføjet lidt nyt hist og her. Og i dag skal vi snakke lidt om vores nyeste bolig-tilføjelse herhjemme.

I love my type har nemlig lavet 2 nye kollektioner og de er fine skulle jeg hilse og sige. De er jo kendt for deres typografiske plakater så at se dem træde uden for deres komfort zone med noget helt nyt synes jeg er super fedt. Jeg har fået fat i min favorit ”Waterfall” fra kollektionen Keep it natural, som lige nu pynter på min lilla mosaik væg i vores spisestue. Jeg er helt vild med kombinationen af den simple plakat og den fine messingramme sammen med den lilla væg. Nogle synes sikkert at det er for meget, men jeg er altså vild med det.

De to nye kollektioner Keep it natural og Life traces er begge håndmalede og indeholder 4 plakater som alle er inspireret af naturen og jeg har selvfølgelig sørget for at en af jer har mulighed for at vinde jeres helt eget eksemplar.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at følge bloggen på enten Bloglovin, Facebook eller Instagram og så smide en kommentar til det her indlæg så jeg ved at I deltager. Jeg trækker en vinder allerede næste søndag den 10 september.

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man trænger til ferie, efter ferien..