Et kort hej og farvel

Dermalogica HydraBlur primer

dermalogica-primer-hydro-blur

Produktet er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg prøver så vidt muligt at undgå silikone i både hår- og hudpleje produkter, men når det kommer til primere så elsker jeg altså de overfladiske egenskaber som silikone har. HydraBlur primeren fra Dermalogica har jeg haft et kig på længe, så da Billigvoks tilbød mig at vælge et valgfrit produkt fra Dermalogica til test var beslutningen nem.

Det er en multi-tasking primer som både mattificere huden, formindsker porrer og udjævner fine linjer i huden samtidig med at den giver fugt. Det lyder jo alt sammen lyder meget godt! Den minder mig meget om Smashbox photofinish primer, som jeg ved at der er mange der elsker, men denne er noget mere let og lækker i konsistensen. Jeg kan helt sikkert se en forskel på mine porrer og små rynker i huden når jeg har brugt den og den efterlader min hud virkelig blød og ensartet at se på. Jeg synes ikke at den giver alverdens fugt, men min make-up holder generelt bedre når jeg har brugt den og det er vigtigere for mig.

Dermalogica har også lavet en redness relief primer og en skinperfect primer, som begge lyder super gode. Især redness relief primeren kunne jeg godt tænke mig at prøve. Er der nogen af jer der har prøvet den?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kort hej og farvel