Favorit produkter fra Maria Nila

Pæne bolig ønsker og 25% hos Moodings

mooding-udsalg

Bloomingville bordlampe, Frederik Bagger whiskey glas, AYTM vase, Design Letters travel journal, AYTM krukkeFuture Planner uge kalender

Moodings og Justspotted kører lige pt. kæmpe udsalg hvor der er mulighed for at spare 25% på hele sortimentet,(Gubi og Oliver furniture undtaget) så der er altså virkelig penge at spare hvis man alligevel står og mangler lidt nyt til hjemmet. Jeg kan i hvert fald altid bruge lidt nyt, sådan tror jeg at de fleste har det?

De fine glas fra Frederik Bagger har jeg længe haft et kig på, så jeg tror at det er på tide at slå til! Det samme gælder kalenderen fra Future planner og den fine vase fra AYTM. Rejsekalenderen fra Design Letters har jeg overvejet at købe som en lille gave til min kæreste, så vi kan samle vores minder fra fælles rejser.

Koden I skal bruge for at få rabat er BD25 og den gælder på begge shops til og med i morgen. Så I har stadig lidt tid at løbe på hvis I vil gøre brug af tilbuddet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit produkter fra Maria Nila