Et førstehåndsindtryk: Aprils LF beauty boks

Favorit spot og nye plakater fra Desenio

desenio-plakater1favorit-spot-og-nye-plakater-fra-desenioPlakaterne er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Som jeg snakkede om i slutninge af sidste måned er vi langt om længe kommet dertil, hvor jeg føler at jeg kan sige, at vi er kommet på plads! En af de ting der har hjulet rigtig meget på det, er at vi har fået hængt plakater op på vores vægge og især mit lille hyggehjørne er jeg blevet så tilfreds med. De 2 store plakater er fra Desenio og jeg synes at de passer så godt sammen og tilføjer noget lidt feminint til vores stue, som jeg elsker. Det var faktisk meningen at jeg ville have malet væggen lyserød, men det mente min kæreste altså var lige grov nok, så jeg måtte nøjes med to plakater med lyserøde motiver. Desenio er uden tvivl en af mine go-to hjemmeside når jeg er på udkig efter nye plakater. De har et kæmpe udvalg og så er priserne meget budget-venlige, hvilket altid er et kæmpe plus for mig. Udover plakater, har de også et bredt udvalg af billedrammer – dem har jeg dog ikke selv erfaringer med endnu, men jeg synes især at deres guld og kobber rammer ser rigtig fine ud!

Lige nu kan I desuden få 25% hvis I bruger koden katrinemork. Den gælder fra i dag og til og med torsdag (den 13. april) og kan benyttes på alle plakater på nær kategorien ”handpicked”.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: Aprils LF beauty boks